Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Felsőbb törvény
- Cinemax, 14:30
Lopott szavak
- Paramount Network, 14:30
Eddie, a sas
- Moziverzum, 15:10
Armageddon
- Film+, 15:30
Kellékfeleség
- HBO, 15:31

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Joker - Kétszemélyes téboly - Vélemények
Jonathan Majors - Vélemények
Érdekességek!
Állati mészárlás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szarvasbébi aaaaa
Madge Sinclair aaaaa

 

Mclane 2 adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 106.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 954.
Utolsó hozzászólások:

Megtorlás (2023) - Vélemények (2024-04-24 17:51.08)
Én ma láttam elsőre úgy hogy a korábbi Spanyol eredetijét is megnéztem előtte: [link] , ami egy felirat anyagban Az Ismeretlen címet kapta és nagyban hasonlít erre a filmre elég rendesen. És így ismerve mind a 2 filmet hát nem is tudom rögtön érdekes darab volt, nem egy mindent felülmúló csoda de azért nem is nézhetetlen szerencsére. Inkább csak ugye sablonos egy ponton belül akaratlanul is de azért ettől függetlenül valamennyire megtudott lepni, ez a film is meg az eredetije is viszonylag több esetben még ha nem is mindig minden ponton de ettől függetlenül mint film jó volt elműködött nem volt hibátlan de működött viszonylag jól. A történet és a szereplők terén is viszonylag kellemeset csalódtam még ha nem is volt teljesen maradéktalan az élmény de lekötött, adta amit akart végig is tudtam nézni és nem éreztem azt hogy rémes lett volna a végeredmény nagyobb szinten. Minden esetre inkább azt mondanám hogy mind a 2 film erős középmezőnyös darab, nem rossz nem is túl tökéletes de megnézhetőek az eredeti is meg ez is szerencsére még ha nem is az a rongyosra bámulós film teljesen, de nem is pocsék vagy nézhetetlen amennyire akart lekötött és adta amit akart többet nem is gondoltam bele jobban még nézés közben sem, és emiatt nekem nincs is sok bajom a filmmel így elsőre igazán.

Halálos iramban 10. - Vélemények (2024-04-24 17:38.15)
Én is átestem ezen a filmen idővel ahogy tudtam, és hol is kezdjem nem vártam tőle sokat és jól ismerem azt is hogy a lehetetlenségek nagy skáláján, ez a széria jó ideje már a nagy szinten mozog kitartóan és ebből a szintből itt sem engedtek igazán. De ettől függetlenül mint látványmunka nem volt rémes szerencsére , persze nem is vártam tőle túl sokat de azért elvitte a dolgát viszonylag jobban a történet nos olyan mint a legtöbb rész mostanában kicsit sémás de azért elműködött, a szereplő csapat nagyobb részt elvitte amit vállalt még ha az eléggé felemás volt akkor is a főgonosz Jason Momoa meg hát érdekes volt valahol. Mert értem a motivációt a maga keretein belül de itt enyhén színpadias lett és kicsit túlzásba ment át félig meddig eléggé szerintem, minden esetre így elsőre nem volt rémesebb a legutóbbi filmnél meg jobb sem amit akart vinni azt elvitte , nagy viszolygásaim nem voltak a film közben és ha nem is bámulom rongyosra eseti alapon ezt a részt sem esetleg egy dolog de érdekelt és megnéztem, és amennyire akart átment nálam nem egy nagy csoda igazán de azért elműködött a maga szűk terepén és lekötött nagyobb szinten. És kíváncsi leszek a zárásra is mert ugye a vége ennek is nyitott mint a legutóbbi Mission Impossible film, esetében is lett szóval kíváncsi leszek a lezárásra mindenképp.

Kaktusz virága - Vélemények (2024-04-21 18:35.57)
Én nem rég láttam a Duna tv-n és nekem is kellemes élmény volt elsőre szerencsére, egyszerű itt ott kicsit fordulatos romantikus film ami nem esik át nagy túlzásokba és eléggé földhözragadt de ennek ellenére nem válik unalmassá. És attól függetlenül hogy nem mai darab még most is tudott működni és adta amit kellett a történet terén is szerencsére , meg a színészi munka is megtette a maga részét mert jó színészek lettek jó szerepekkel megoldva. Szóval mindent egybevéve kedvelem a filmet eléggé nagyobb szinten, adta amit vállalt lekötött tetszett is és nem bánom a rászánt időt és persze a magyar hangsáv is tetszett színvonalas munka lett szerencsére.

Mclane 2 összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk