Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A kóstoló
- Mozi Klub, 06:55
Hacsi - A leghűségesebb barát
- Moziverzum, 07:30
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 07:40
Lovagregény
- Film Café, 07:50
Más, mint a többiek
- Cinemax, 08:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Eltörölni Frankot - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
A részleg - Vélemények
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szobalány aaaaa
Linda Hamilton aaaaa

 

Tanti adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 3.
Utolsó hozzászólások:

Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom (2023-09-17 06:19.21)
egy amerikai családapát autójában baj ér (baleset, vagy rablás?) súlyos állapotban találnak rá hajléktalanok. A hóvihar előle a maguk módján próbálják megmenteni az életét és egy városszéli iparövezet rozsdazónájában egy földbe vájt üregbe (lakóhelyükre) húzzák be a mozdulatlan testét. A felépülése nagyon lassú, a körülmények között csoda, hogy túléli. Hajléktalanaok nem szólnak senkinek a férfi eltűnéséről a családja keresteti. Hónapok múltán sem emlékszik a nevére sem, vagy, hogy kicsoda. beszélni is alig tud, de érti amit mondanak. hajléktalanok kénytelen megtanítani a saját életmódjukra: hogy kell tehervonaton utazni és átszelni az államokat, hogy kell élelmiszert szerezni a gyorséttermek kukáiból záróra után kihelyezett maradékból. Évek múlnak és megtetszik neki ez az élet és dokumentarista módon meséli a vele történteket. Egy nap azonban majdnem elüti őt egy autó egy városi gyalogátkelőhelyen. A volánnál egy családtagja ül, aki felismerni véli a pasast. Rendőröket hívnak és kiderül, hogy ki is ő. Megfürösztik, visszakapja a régi életét, emlékezetét. A felesége és a gyerekei újra boldogok, hogy visszakapták. Éli újra a régi életét szép autóban szép ruhában minden nap újra dolgozni megy az autójával reggelente. Egyik nap reggel az autót megállítja egy vasúti átkelőhely piros lámpája. Tehervonat megy át lassan döcögve végeláthatatlanul. Kiszáll az autóból és nézi a vonatot és a kamera csak annyit mutat, hogy a vonat elment és az autó üresen ott áll a pasas meg eltűnt.

Filmkeresés rövid tartalom alapján (2017-09-17 16:38.11)
Sziasztok,

filmet keresek: egy férfi autós balesetet szenved amerikában egy úton. Hobók mentik meg. Egy földbe ásott lukban gondozzák egész télen át. A férfi felépül, de nem emlékszik semmire. megtanítják járni, beszélni, és a vagond életre, azaz hogy kell gyorséttermi maradékot étteremzáráskor gyűjteni, és hogy kell tehervonatokon utazni, mik a veszélyei. Egyszer a család felismeri, hazaviszi és újra emlékszik mindenre, újra üzletember lesz és autóba száll, de egy vasúti átkelőnél a piros jelzésre megáll és nézi a lassan elhaladó tehervonatot, majd annyi mutat a kamera, hogy az autó üres és a férfi sehol, ezzel vége a filmnek.

Előre is köszi

Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom (2017-05-20 11:10.11)
Sziasztok!
Keresek egy filmet, ahol a főszereplő egy rendezett körülmények között párkapcsolatban élő férfi akit baleset vagy támadás ér (kettő közül egyik, már ne emlékszem). Bendzsós hobo hajléktalanok mentik meg. Lassan napok, hetek alatt nyeri vissza az erejét, de az emlékezetét nem. A hobok táplálják gondozzák egy földbe ásott lyukban. Megismeri őket, zenéjüket életüket, és lassan megtanul újra beszélni, járni. De nem emlékszik semmire, sem arra, hogy ő ki. Megtanítják a hobok a maguk módján túlélni: mozgó tehervonatra hogy kell felugrani, és utazni vele városok között, és hogy kell gyorsétterem kukájából még friss élelmet szerezni. Megtetszik az életük és velük marad, és utazgat a vonatokon. Egyszer felismerik és a családja újra magához veszi, lassan emlékezni kezd mindenre. Majd újra visszakapja az életét. Film utolsó percei, hogy üzleti ügyben szép autóval megy valahova felöltözve amikor vonat miatt sorompónál meg kell állnia az autóval. Lassan megy a teherszerelvény. Kiszáll és nézi a vonatot, majd annyi látszik, hogy a vonat elment és férfi is eltűnik.
Előre is köszönöm a segítséget!


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk