Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A Spiderwick krónikák
- Viasat3, 14:20
A majmok bolygója
- Moziverzum, 14:30
A Pentagon titkai
- Filmbox Premium, 15:15
Fater élve vagy halva
- SuperTV2, 15:40
Szeretném, ha szeretnél
- TV2, 15:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás
A méhész (2024) - Vélemények
A közvetítő (2021) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Becky aaaaa
Kelli Goss aaaaa

 

Szaszka0520 adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 4 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 3 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 1 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Hacktion aaaaaA Kaptár: Túlvilág aaaaaVégső állomás 5. aaaaa
Dél Királynője aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 1 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 1 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Ali Larter aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 1.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 45.
Utolsó hozzászólások:

Hacktion (sorozat) - Vélemények (2011-11-04 00:40.52)
ja és 11. pontként kihagytam, h nagyon eltalálták a főcímdalát, zsírkirály: első hallásra a Fűrész nóta jutott eszembe, majd sírva fakadtam :)

Hacktion (sorozat) - Vélemények (2011-11-03 23:27.50)
VIGYÁZZ SPOILER LEHETSÉGES!!! Sajnos ehhez is úgy álltam hozzá, mint a többi magyar filmhez: "ha szar, akk ki hitte volna", vagy ha végre vmi jó akk elismerésem. Csakhogy mindig van egy bizonyos aranyközépút, és én ezt választottam. Két csillagot adtam rá, az egyiket azért mert erőt gyűjtöttem magamon és megnéztem:), a másikat pedig mert 1 fokkal jobb mint mondjuk a BK, vagy a Tűzvonalban esetleg a Géniusznak nevezett förmedvény. JA ÉS HA MÁR ILYEN ELEJÉN VOK A KOMMENTEMNEK, ELŐRE ELNÉZÉST KÉREK AZOKTÓL AKIKNEK TETSZIK A SORI, VAGY MÁS MAGYAR MŰ, DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!:) Na szval...Ott tartottam, h!
1. Egy részről jó dolog, h próbálkoztak az alkotók némileg ismeretlen színészeket tenni két ismert mellé (Oroszlán és Hujber). Csakhogy nálam a magyar filmeknél mindig az a gondom, h nem jön át a színészi játékuk - egyik színészé sem, jó talán van 1-2 személy kivétel, de ez marhára kevés. Amikor Szonja drágám zongorázik a billentyűzeten, egyszerűen nem jön át az, hogy ő egy hackercsaj karakterét formálja meg: látszik rajta és a többieken is, h betanult a szöveg és nem érzésből jön, nem szívből nem éli át vagy öltené magára azt a karaktert, akit formál; az első részben még egy "rémült" hackert játszik, a 2. résztől meg már igazi főnököt - ja és az csak egy dolog h 2 hónap telt el.
2. nekem túl erőltetettnek tűnik a Hujber Feri játéka, akit megformál nem tom miért, lehet én vok a hülye, de nekem ez nem tetszik. A többi szereplőnél, hát mit ne mondjak Földes Eszter alakítása talán-talán megérint valamelyest mert van benne egyfajta természetesség, ami tetszik. Ott van a srác, aki kitörölt néhány adatot és telefonálgat vkinek: kissé az is erőltetettnek tűnik, mivel még meg sem ismertük a karakterét, olyan mintha csak egy mellék-mellékszereplő lenne, és máris kezdődik körülötte a zűr, gyanússá válik nekünk nézőknek. Én ezt nem így csinálnám, kibontakoztatnám a karakterét felépíteném kisebb-huzamosabb ideig és fokozatosan jöhet a "töltelék", utána lehet gyanús nekünk.
3. Nagyon tetszik, h mutatnak mindent ahogy ott hackerelnek munkálkodnak nyílik az a bizonyos fekete ablak csupacsupa betű szám minden - ez oké. Csakhogy meddig lesz ez elég, mert nem tudni hány részt vagy évadot terveznek az alkotók és ez hosszabb ideig unalmassá válhat sztem - nekem például már a 4. résznél az lett.
4. olyan mintha filmet látnék, csak szétvágják és kapunk belőle X részt 45 percben - okés lenne a dolog, csakhogy arra számítottam h részenként jönnek újabbnál újabb ügyek meg ilyenek - na mindegy.
5. azok a bizonyos oroszok - az egy dolog h az egyik Mo-on él egy ideje, de orosz akcentussal kellene beszélnie mert számomra így válik hitelessé - és nemaz h a kopasz csávó megkéri azt a szakállast (aki ráadásul amolyan FŐNÖK) h hozzon neki egy teát vagy kávét, mittomén. szval ilyen nincs. Magyart törő akcentussal beszélő oroszokat akarok látni, nem pedig egy megcsinált-odatett-kitalált karaktereket, akiknek az alakítása egyszerűen hiteltelen.
6. Annak igazán örülök, h végre láthatom tv-ben Budapestet :):):) szépségeit, ugye a BK-ban sajnos csak a Matyi tér a központ :).
7. Nem tetszik a képminősége, olyan mintha régimódi filmet néznék. És ez sok magyar filmre jellemző, h olyan szürkület jön át a képernyőn,h eltévedek idehaza.
8. A magyarokra nagyon jellemző az a bizonyos fránya "KOPPINTÁS" jelző. És ez igaz - mondja azt bárki ha nem így van. Kissé már idegesít, h eddig a 4 látott résznél mindegyikben előhozták Neo-t, (ugye...Mátrix :P). Örülnék ha hanyagolnák ezeket a dolgokat, mert azért szeretnék látni vagy hallani olyat ami a miénknek tudható be.
9. Másfelől a párbeszédeken is javíthatnának még, mert nagyon fárasztó amikor benyomnak egy közmondást, amit már 66szor hallottam ugyanabban a filmben esetleg más filmekben. Mert ha nem odavaló, vagy ha esetleg mondják is azt úgy tegyék, h szintén hihető legyen és ne úgy, mint akik felolvasták, megtanulták vagy szájukba rágták milliószor h ezt mond így és így ahogy én mondom, me' csak!
10. És hát a végére mit is írhatnék: természetesen nézni fogom a folytatást is, mert nem mondom h nagyon szar, csak lenne még sok mindenen csiszolni. Azért még remélem h a közeljövőben lesz vmi új, vmi jó amiért érdemes lenne esetleg moziba ülni vagy a TV elé ülni, és amire azt mondanám, h "ezaz, végre egy klassz film, méghozzá a mi filmünk (Magyaroké)". És nem egy ilyen SÓS LOVE!!!!! puszpusz című film, aminek egy macska fotó a plakátja és úgy próbálják eladni, h híres amcsi színészek játszanak benne (ugyebár mindjárt az első helyre kerültek a stáblistán :D) Ja és 3D-ben, láthatunk majd vízcsobbanást, meg puszihullámokat, és juhhé, örülünk mint majom a farkának:D Mert Sas Tamás szavaival élve: "az embereknek nem a 3D-től van csömörük, hanem az olyan hülyéskedéstől, hogy a szereplő megpörget egy kalapácsot és az kijön a képből..." hehehehehehehehe xD. Ne aggódjon Rendezőúr, dec. 15-én hivatalos leszek a moziban mikor vetíteni fogják, kiadom rá a pénzt, mert nagyon de nagyon kíváncsi vok rá, és akk meglátjuk mitől is van csömöre az embernek. xD
De visszatérve, nos mára ennyi volt! Jó éjszakát mindenkinek!!!! :)

Dél Királynője (sorozat) - Vélemények (2011-10-23 16:52.47)
Valaki tudna nekem segíteni? A Youtube-on fent vannak a dél királynője összes olyan zenéje, amik az egyes epizódok alatt szólta, amolyan pár másodperces aláfestő zenék. Viszont egyvalami nincs fent, amelyik nekem nagyon kellene. egy amolyan cselló meg dob zene is egyben, de nagyon fasza szám. utoljára az utolsó részében hallottam, amikor Teresa lelőtte Ratast, majd jött az én számom - amikor láttuk h kijöttek a tárgyalásról. Na az a szám kellene nekem. Valaki esetleg el tudná küldeni nekem, ha úgy magában meg van neki, bármilyen filmbeli szöveg nélkül. Köszönöm!
erre a címre: szabszab0520@freemail.hu
Ismételten megköszönném! :)

Szaszka0520 összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk