Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gyakornokok
- Direct One, 21:30
Danny Collins
- Filmbox Premium, 21:40
Lány a jövőből
- Cinemax2, 22:21
Felhőkarcoló
- Mozi+, 23:00
A bűnös
- Paramount Network, 23:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A legjobb filmzenék!
2022-es választás
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
Asszociáció
A vadász szíve - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A sógun aaaaa
Henry Thomas aaaaa

 

Nyenye28 adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 215 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 104 aaaaa, 55 aaaaa, 18 aaaaa, 19 aaaaa, 19 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
The Perfect Host aaaaaA fekete ruhás nő aaaaaRed Tails - Különleges légiosztag aaaaa
A dolog aaaaaA nagy kékség aaaaaMerülések aaaaa
A szabadság útjai aaaaaAntikrisztus aaaaa22 lövés aaaaa
A Föld inváziója - Csata: Los Angeles aaaaaMikor leszáll a sötétség aaaaaA nővérem húga aaaaa
Fekete hattyú aaaaaRés a pajzson aaaaaŐrzők legendája aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 143.
Utolsó hozzászólások:

A mélység titka - Vélemények (2014-11-04 09:40.30)
Van egy érdekesség a filmmel kapcsolatban ami fel-sem merült bennem, hogy lehet valami valóságalapja pedig tényleg létező tudományos dologról van szó, ez a folyadéklégzés. Erre akkor döbbentem rá mikor elolvastam az elveszett jelkép című könyvet Dan Brown-tól.

Könyvidézet:

"A folyadéklégzés 1966 óta valóság, amikor is Leland C. Clark sikeresen tartott életben több órán át egy egeret oxigenizált perfluorokarbonba merítve. 1989-ben a technológia drámaian mutatkozott be A mélység titka című filmben, bár nem sokan tudták, hogy nem mozieffektust, hanem létező tudományos módszert látnak. Eredetileg arra kísérletezték ki, hogy a koraszülöttek légzését segítendő, visszahelyezzék őket a folyadékkal telt anyaméhre emlékeztető környezetbe. A terhesség alatt a magzatvízben lebegő babák tüdejének nem volt idegen a folyadékkal telítettség állapota. A perfluoro-karbon valaha túl viszkózus volt ahhoz, hogy be lehessen lélegezni, de újabban már csaknem vízállagú a belélegezhető folyadék. A CIA tudományos és technikai igazgatóságán „Langley varázslói",ahogyan hírszerző körökben nevezték őket, kiterjedt kísérleteket folytattak oxigénnel telített perfluoro-karbonnal, hogy új technológiákat fejlesszenek ki az amerikai hadsereg számára. A haditengerészet mélytengeri elit búvárosztagai úgy találták, hogy ha a szokásos heliox vagy trimix helyett oxigeni-zált folyadékot lélegeznek be, jóval mélyebbre tudnak merülni a keszonbetegség kockázata nélkül. Hasonlóképpen a NASA és a légierő is visszaigazolta, hogy a hagyományos oxigénpalack helyett folyadékbelégző készülékkel felszerelt pilóták jobban bírják a nyomásterhelést, mert a folyadék egyenletesebben terjed a szervezetben, mint a gázok."

A szabadság útjai (2010) - Vélemények (2012-07-15 12:53.44)
Félreértettél,dehogy a Yeti-t hiányolom.Én csak pont azért hoztam szóba mert abban a könyvben amiből a film készült benne volt egy Yeti is és ez pont azt bizonyítja,hogy mekkora kitalált hiteltelen mese az egész,valóság alapja pedig egyáltalán nincs a filmnek.A legtöbb ember pedig teljesen odáig van,hogy szegény emberek miken mentek keresztűl...holott kamu az egész és ez a filmen is látszik.Egy kicsit több realitással jobb film is készülhetett volna!

A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - Szerintetek léteznek idegen civilizációk? (van alapja a filmnek) (2012-07-15 12:38.01)
Az eddigi eredmények alapján - amelyhez az égboltnak mindössze négyszázadnyi területét vizsgálták át - becslést végeztek arra vonatkozóan, hogy összesen hány csillag körül keringhet exobolygó saját Galaxisunkban. A korábbi becslések alapján azt feltételezték, hogy a Tejútrendszerben több mint százmilliárd csillag lehet, tavaly viszont a Yale Egyetem kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy számuk közelíthet a háromszázmilliárdhoz. Mindez a körülöttük valószínűleg előforduló bolygók számát is befolyásolja.
minden második csillag rendelkezhet bolygóval, akár többel is, és minden kétszázadik csillag bolygói közül egy a lakhatósági zónában található. Így Galaxisunkban legkevesebb ötvenmilliárd bolygó lehet, és közülük ötszázmillióra tehető a potenciálisan lakhatók száma.
Amúgy a legtöbb ember bele sem gondol,hogy milyen parányi idő-intervallumba helyezhető az ember megjelenése,pláne az olyan értelmes civilizációé ami rádiójeleket is tud küldeni.Képzeljünk el mondjuk egy 4500 emeletes felhőkarcolót ami a föld korát jelképezi.Minden egyes emelet egymillió évet jelöl.A Homo Sapiens megjelenését kb a tetején lévő festékréteggel lehetne legjobban szimbolizálni.
Annak az esélye,hogy két fejlett civilizáció egy időben és egymás mellet létezzen gyakorlatilag nulla.
Sőt az egyik dokfilmben olyat is halottam,hogy nem biztos,hogy a rádiójelek végtelenségig terjedhetnek hanem pár fényév megtétele után statikus zajjá esnek szét majd teljesen el is tűnnek.(Lehet a S.E.T.I.-t és ezért állították le mert rájöttek,hogy kár keresni a tűt egy hegyméretű szénakazalban) :D

Nyenye28 összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk