Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 10:50
Manhattan-i tündérmese
- Izaura TV, 11:10
A szív hídjai
- Viasat Film, 11:55
Összetörve
- Film Mánia, 12:10
Venom
- HBO, 12:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
97 Minutes - Vélemények
Állati mészárlás - Vélemények
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Filmkereső

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hullaadás aaaaa
Kristen Connolly aaaaa

 

Destiny adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 3 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 3 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Angel aaaaaBuffy, a vámpírok réme aaaaaTuti gimi aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 2 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 2 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Hilarie Burton aaaaaJames Lafferty aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 2.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 18.
Utolsó hozzászólások:

Buffy, a vámpírok réme (sorozat) - Vélemények (2008-05-10 11:32.29)
Amugy a Buffy, a vámpírok réme azért is jó, mert a legtöbb epizódos sorik közé tartozik és én mire végignéztem nagyjából elfelejtettem az elejét, na meg a 3. évad végén 2 részre oszlik a sori. Az egyik Buffy további napjait követi, a másik pedig Angel, Los Angeles-i kalandjaival foglalkozik. Én most éppen az Angeles sorit nézem. Sztem a szereplők is jól alakították a karakterüket és a magyarhang is elég jó lett függetlenül attól, hogy párszor változik a szereplők magyarhangja. A Buffy Angeles epizódjai, azaz az első 3 évad sikerült a legjobban sztem, mert akkor még volt Véres William, meg Eliza Dushku is jól játszotta a Rnegát Vadász szerepét, na meg a polgármester a hülye poénjaival :D:D nagyon ott volt. A lélek nélküli Angel tök jó volt, nagyon érdekessé tette a történetet és Spike állandóan harcolt Buffyval, kettejük harcából lehetett volna kihámozni a legtöbbet az egész széria alatt, de a csip mindent el****ott :D:D. Még Adamnél lehetett volna azt gondolni, hogy mondjuk olyan 10 részen keresztül Buffy edzett volna Adam ellen és 3x-4x megmérkőztek volna, de ehelyett az Őserő epizód (421) magábafoglalt mindent, vagyis egy rész alatt kicsinálta Adamet, persze voltak harcaik, de az igazi az lett volna, hogy Skill vs. Skill és nem egy atomvarázslat :D:D. Tudom, hogy ezt már másodszorra mondom, de sokkal-sokkal jobbra lehetett volna megcsinálni, és lehetett volna mindenidők legnagyszerűbb sorozata a saját kategóriájában, de így sem lehet panaszkodni sztem. Én sajnálom, hogy nem később került megrendezésre, mert ha mondjuk most, 2008-ban kezdenék, akkor már olyan jó lenne, hogy ámulnánk-bámulnánk és sztem annyi idő alatt (10 év) lehetett volna még egy rakás dolgot belesűríteni és bővíteni olyan 20 szezonnyira :D:D. Szó szerint egy atom-gilette sorozatot lehetett volna kreálni és éveken át vitte volna a pálmát, mert a mostani sorozatok milyenek már nem? Nagy gagyik sztem. Egy-kettő van, ami jó, de az összes többi szinte gagyi.

Buffy, a vámpírok réme (sorozat) - Vélemények (2008-05-09 17:47.27)
Sztem a legjobb az lett volna, hogy a Dawnos részeket odébb kellett volna tenni és az egész storyt kellett volna a Jumpolással befejezni :D:D vagy az uccsó résznek elment volna a kórházas vagy esetleg egy évadzáró epizódnak, mert ez a feltámasztás dolog tényleg nem jön össze :D, mármint sztem az 522-es epizód a végén a Jump-al elvette az egésznek a lényegét, mert az csak egy legleguccsó epizódnak mehetett volna el, de így is nagyon jóra sikerült a széria. Az Adames epizódoknál kissé meglepődtem, amikor Buffy odasózott Adamnek az meg meg sem érezte :D:D és azt hittem vmivel azért tovább fog tartani az Adam Saga. A sori az magában nagyon jó sztem kategóriájában és tekintettel arra, hogy milyen régi sztem 10/9 túlzás nélkül, bár vannak epizódok, amelyekben elkapkodták a történetet. A Gentlemen az nagyon jó volt :D:D meg ahol minden csaj RJ-be belezúgott, mert a dzsekije mágiával volt súlytva, az a rész nagyon komoly volt, mármint a vadász olyan volt, mint egy nem is tom... :D:D:D, de jó volt. Az Őserő epizód (421) mindenek között a legjobb volt sztem és a legjobb jelenet pedig, amikor Spike a 2. évadban megérkezik és elmegy a megmentőhöz. Az a legjobb jelenet :D:D

Buffy, a vámpírok réme (sorozat) - Vélemények (2008-05-07 10:34.23)
Szevasztok!
Én csak egy dolgot nem értek az egész sorozatban, de ezt a Lostban is eljátszották Hurleyvel, hogy a Buffyban a 617-es részben megszúrja Buffyt egy démon és haluzni kezd a kórházról meg minden és azt nem értem, hogy a végén, amikor Willowékkal megbeszélik, hogy kikevernek még ellenmérget neki, akkor az uccsó 15 másodperc miért telik azzal, hogy a doki vizsgálja és látja, hogy a retinája nem reagál a fényre? Ezek szerint Buffy az egész Vadász dolgot csak álmodja vagy mi? Amúgy meg a polgármester és a bukott vadász legyőzéséig elég jó. Az egyetemes dolog is összejönne csak az az évad gagyi storyn alapul egészen Adamig, a Man-Demon-Mutant-Machine-ig :D, mert az Őserő epizód (421) az elég jó lett sztem. Az 5. évad sem lenne rossz csak gyűlöltem, hogy Spike kapott egy csipet :D:D és nem játszhatja Véres William szerepét, meg Glory nem kéne oda, mert a fél Glory fél Ben dolog nem jön össze :D:D és a Fenevad mögötti történet is lapos. A 6. évad, szerintem már csak poénból lett kitalálva, úgyértem valszeg a nagy nézettség miatt akarták Buffyt visszahozni. A Spike + lélek dolog jól kijött volna a 7. szezonra, de az a sok vadász vs. még több Turok-Han rész gagyi volt, mert ha belegondolunk pár résszel az előtt egy Turok-Hant ébresztett az Első és Buffy azzal is nehezen bánt el, nem hogy még százakkal. Angel visszajött 3 percre :D:D A bukott vadász jó útra tért stb. lehetett volna ezzel mit kezdeni csak kellett volna hozzá több rész. El kellett volna nyújtani egy kicsit, mondjuk olyan 10 évadnyira.
A Buffy + Spike dolog is jó lett volna bár ahoz képest, hogy már a 2. évad óta nyúzták egymást, lehetett volna egy 2-3 részen át tartó Vadász vs. Véres William összecsapás, sztem meg lehetett volna oldani :D:D. Na ha vkinek van ötlete a kórházas dologgal kapcsban, mert kajak nem értem :D, akkor az írjon egyet. Előre is kösz, ja és bocs a kilométeres szövegért :D:D.

Destiny összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk