Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-06-06
A figyelők
Az arcuk mindig előttem lesz
Bad Boys: Mindent vagy többet

2024-05-30
A szirén
Amikor leszáll az éj
Anyai ösztön
Garfield
Gekijoban Haikyu!! Gomi Suteba no Kessen

2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Dűne - Második rész *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Menedék
- Filmbox Premium, 10:30
Mennyei szerelem
- Film4, 10:45
Hullámzó szerelem
- Izaura TV, 11:00
Indul a bakterház
- Magyar Mozi TV, 11:10
Rakoncátlan célpont
- Film Mánia, 11:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Morgan Freeman (87)
Brian Cox (78)
Jonathan Pryce (77)
Teri Polo (55)
Patrick Gilmore (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Szerelmesfilm - Vélemények
Magasmentés - Vélemények
Örömködő topik - közkívánatra!
Vándorrege - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ékezet aaaaa
Kristina Cole aaaaa

 

Mclane 2 hozzászólásai

Ugrás Mclane 2 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Szamaritánus - Vélemények

2024-05-29 17:52.25
Hát érdekes darab volt az igaz és eléggé ellentmondásos is igazán, mert elsőre azt hittem hogy ez a film a Hancock egy félig meddig kifordított verziója fehér nyugdíjas korú egykori szuperhőssel leforgatva. Aztán kiderül hogy annál kicsit másabb de ettől még egy elég sajátos érdekes film volt az biztos, amin azért kicsit érződik hogy akkora volt a mozgástere amekkora és emiatt a történet is eléggé be volt kicsit szorítva egy bizonyos keretrendszerbe, ami miatt kicsit faék egyszerű lett és nem túl drámai sem jobban igazán nagyobb szinten. De ettől függetlenül mint próbálkozás érdekes volt nem éppen rémes szerencsére de azért a nagyon jótól is messze esik eléggé, elnézhető azért de érezni hogy sok ponton még lehetett volna alakítani rajta a végső filmes jelleg előtt jobban. Minden esetre nekem így elsőre valamennyire átjött a film nagyjából a főhős dilemmájával és vívódásaival, és még ha bukdácsol is a film azért valamennyire tudott menni a maga útján bár ettől nem lesz egy újabb csoda a szuperhős film palettán, de mint próbálkozás valóban érdekes volt ezt elismerem én is.


Mildred Pierce (2011) - Vélemények

2024-05-28 20:03.13
Ma néztem végig a sorozatot adagokra bontva hézagokkal de csak elértem elejétől végéig valahogy, és hogy is mondjam kellemes csalódás volt szerencsére nagyon is. Amúgy nem ismeretlen ez a téma mert volt már dolgom az eredeti James M. Cain féle azonos című klasszikus regénnyel is meg az első eléggé rondán kiforgatott majdnem 80 éves mozifilmmel is, és ettől függetlenül is tetszett szerencsére meg úgy is hogy azért ismerem a háttér anyagot és mondhatom hogy ez a sorozat százszor jobban megfogja az alapmű igazi jellegét, és felépítését szerintem is bár régen olvastam a regényt szóval úgy sejtem azért néhol vannak benne lefaragások kicsit esetleg. De ettől függetlenül mint sorozat nagyon tudott működni a maga egyszerű sima és földközeli történetével együtt, meg a bemutatásmód is megfogott személy szerint és a történet vezetés meg a karakter bemutatás végig pont jó és ideális lett. Szóval mindent egybevéve kellemeset csalódtam ebben a sorozatban úgyis mint néznivaló anyagban, és mint irodalmi átiratban is szerencsére minden szinten jól adta amit kellett és jó hogy megtudtam nézni magamnak, úgy hogy nem rossz sorozat ez érdemes rá időt fordítani mert adja amit kell szerintem nagyobb gond nélkül.


Fallout (sorozat) - Vélemények

2024-05-28 19:48.38
Én nem rég néztem meg kíváncsiság miatt jobban, és az hogy a hátteret adó játék kapcsán laikus vagyok egy dolog de az engem annyira nem zavart mert úgy sem vagyok valami nagy játékmániás jobban, de ez a sorozat mint elképzelés és világvége utáni történet mindenképpen érdekes volt az biztos. Maga a megvalósítás és a történetbemutatás is eléggé megfogott szerencsére, a környezet is érdekes volt a társadalom bemutatás és a szereplők bemutatása meg az ábrázolásuk is eléggé összetett volt nekem így elsőre legalábbis. Szóval sok szinten tudott működni a sorozat szerencsére adta amit kellett le is kötött és nem unatkoztam közben , és ez már magában jó jel nálam és persze a végéből úgy sejtem hogy az Amazon ezzel a témával is nagyobb távon tervez nem csak egy évad erejéig , hogy mikor jön az esetleges új évad az más kérdés de kíváncsian várom ha megérkezik.


Lopakodók: Mentőakció - Vélemények

2024-05-26 16:20.02
Eljutottam ehhez a kerek tizedik filmhez is az 1993-ban elindított Lopakodók filmszériából ami tavaly az első film 30 éves bemutatási évfordulója idején, került ki a közönség elé rögtön dvd szinten mint a legtöbb rész már hosszú évek óta ami elkészült. És bár meglátszik hogy ez is ilyen kicsit kis költségháttérrel bíró darab valahol de azért elnézhető volt valamennyire, mert elég tömör film lett jó másfél óra meg a történeten is látszik hogy kicsit kutyafuttában írták meg rakták össze az biztos, de ettől függetlenül a maga szűkösebb keretei között nem volt olyan rossz film és megütötte azt nagyjából nézhető jelleget mint az elődei, az elmúlt néhány évben készült darabok közül. Maga a történet is valamennyire érdekes volt viszonylag mozgalmas is akadtak benne csavarok meg fordulatok, még ha néhol kiszámíthatóak is és persze a poénok is valamennyire tudtak működni szerencsére . Úgy hogy mindent egybevéve nem volt rémes adta amit akart el is tudott menni a maga lábán folytatás filmként is meg önállóan is, és le is tudott kötni szerencsére jobban személy szerint nagyobb rossz csalódás nélkül.


Expend4bles - A feláldozhatók 4. - Vélemények

2024-05-26 15:56.46
Hogy is mondjam hallottam róla hogy milyen lett a film mert keringtek a hírek felém is , de gondoltam mivel ismerem a korábbi részeket is ezt is megpróbálom hogy milyen is lett látva a kész anyagot. És így elsőre nekem azért valamennyire tetszett szerencsére jobban, nem mondom hogy volt olyan mint pl. az első 2 rész esetleg, de a jobban megnézhető jelleget azért valamennyire hozta persze azért lehet látni hogy mindenkinél eltelt ugye több mint 10 év a kezdet óta és a csapat felépítés is átesett némi alakuláson, olyan szinten hogy sok ismertebb régi arc már nincs meg vagy akik pl. a harmadik filmben is voltak új arcok is azok is szinte eltűntek jobban. De ettől függetlenül még ez a rész is elvitte a dolgát valahogy nem olyan frissebb jelleggel mint a kezdőfilm egykor, de amit tudott azt megtette mindenképp mert akció akadt sok lövöldözés is meg látvány is és itt is a kicsit papírvékony szintű történet úgy ahogy földön tartotta a cselekményt nagyjából. Úgy hogy mindent egybevéve nekem azért valahogy elment a film mint néznivaló , nem is akart túl sokat hozzá gondolni mint akció látvány munkához és ilyen szinten mint egyszerű látványmunka jó volt azért, persze nem hibátlan de ettől függetlenül nem volt rémes kicsit talán gyengébb az elődeinél de megnézni meglehetett és mivel ez úgy se a gondolkodós filmek tartozéka, nekem így elsőre tetszett még ha nem is volt épp tökéletes igazán.


Madame Web - Vélemények

2024-05-26 15:45.08
Érdekes volt az biztos én tegnap tettem vele próbát elfogultság nélkül csak kíváncsiság miatt, és valóban kicsit olyan lett amilyen konkrétan felemás így elsőre nem rémes kicsit talán jobb mint a morbius volt korábban, de azért túl sem becsülném a filmet teljesen minden téren nagyon. Hogy is mondjam simán elnézhető volt meg hellyel közzel felépített is nagyjából, de azért érezni hogy valamennyire kicsit recseg ropog a történet néhány ponton és dologban nálam is. Mert ebben volt minden misztikum nagyvárosi jelleg őserdei jelleg ősi indiánok , különleges képességek egy kiemelt főhősnő aki talpraesett és helyén a szíve és olyanok is akiket meg kellett védenie a veszélytől. De ettől függetlenül is azért nem volt teljesen tökéletes az összkép nekem sem elsőre mert elnéztem azért de mégis csak hiányzott valami belőle sajnos mikor néztem, szóval mindent egybevéve nekem kicsit olyan volt a film mint a tőzsdeárfolyam hogy tudott jól is menni felfelé meg rosszul is lefelé egyformán jobban, és bár egy fokkal jobb lett a nézhetetlennél de azért nem hiszem hogy újra előfogom szedni nagyobb időn belül ha nincs rá okom jobban.


Godzilla x Kong: Az Új Birodalom - Vélemények

2024-05-26 15:33.28
Tegnap sikerült eljutnom ehhez a negyedik filmhez is a Monarch filmszériában ami ugye jó 10 éve indult el felemás hódító útjára, és alapból se vártam sokat ettől a dologtól mivel tudom hogy látványpékség meg magas szintű pusztítás történet zajlik le jobban igazán a szemünk előtt. De ettől függetlenül a maga jellegében ez a rész is eltudott úgy menni a maga szűk jellegében mint a korábbi darabok, a látvány az megvolt látszik hogy drága is volt pusztítás is akadt benne bőven kaptunk egy misztikus világot is nagy lényekkel meg őslakókkal meg ahhoz illő környezettel, és a történet is a maga enyhén papírvékony jellegében éberen tartotta az érdeklődésemet személy szerint így elsőre. Szóval mindent egybevéve nekem ez a film is elműködött a maga közegében és eszköztárával amit bemutatott, nem is vártam tőle sokat kikapcsolódós jellegre számoltam vele és azt meg is kaptam szerencsére elég rendesen, szóval ilyen szemszögből nézve nem bánom a rászánt időt kicsit sem.


Szkafander és pillangó - Vélemények

2024-05-23 18:19.39
Nem olyan régen jutottam hozzá az alapregényhez amiből ki indult a film: [link] , ami magában véve egy nem túl hosszú és nagyon olvasóbarát mű volt jobban és elég hamar a végére is lehetett jutni igazán. És így első olvasás után kellemes csalódás volt mert simán és egyértelmű módon vezette le azt hogy miféle élet az amikor valaki, a saját teste foglya és szinte egy két dolgot leszámítva a kommunikálás terén a mozgástere a nullával van egy szinten szó szerint sajnos, és ennek ellenére is a főhős a maga szűk kereti között megmutatta hogy valamennyire ebből az állapotból is kicsit ki lehet törni és lehet utat találni a másik egészséges embercsoport felé. És a könyv után ma láttam a filmet és az is szerencsére jól sikerült átdolgozás terén is meg a könyvhöz való igazodás terén is szerintem, mert elég jól vissza adta a történetet a nézők felé is meg azok felé is akik a könyvet is ismerték régebbről esetleg. Szóval mindent egybevéve nekem tetszett a történet bemutatás könyvben és filmben is egyformán egyik forma se rosszabb a másiknál, és mind a két jelleg adta amit akart és amit kellett és érdemes volt időt szánnom erre a történetre nagy szerencsémre.


Pokolfajzat - Vélemények

2024-05-23 18:02.40
Érdekes volt én nem rég vittem végig ezt a filmet a folytatását meg az 5 évvel ezelőtti újrakezdős filmet is, és bár hallottam róla pár dolgot nem vagyok és nem is voltam úgy mélyen ismerője ennek vörös színű szarvak nélküli ördög történetének személy szerint. Minden esetre így elsőre látva mind a 3 eddigi nagyobb filmet nem voltak olyan rémesen rossz darabok szerintem, persze megvan a maga sajátos jellege meg felfogása ez igaz teljesen de azért a maga látványszintjén és kicsit felemás misztikus jellegében megnézhető volt mindegyik film szerencsére. Maga a történet ugyebár kicsit sem földközeli szóval ezt nem kérem számon rajta kicsit sem hirtelen, a misztikumok meg a fura lények egy dolog elvitték amit akartak a főhős néhol nyegle és öntörvényű és önfejű személyisége is azért elbírható volt, nem minden szinten de azért elviselhető volt valahogy a látvány és a trükk terén is azért jobban elvitte magát a film szerencsére. Úgy hogy mindent egybevéve nekem egy nagyobb szinten kellemes csalódás volt mind a 3 darab, nem hibátlan nem tökéletes de ilyen misztikus háttérrel megtömött látványfilm szériának elvitte magát végig, és lekötött meg valahol érdekes is volt szóval nem okozott nagyobb csalódást így elsőre .


Gyilkos mezők - Vélemények

2024-05-20 18:17.53
Nem rég jutottam hozzá a DVD kiadáshoz elég baráti összegért és ma meg is tudtam nézni délelőtt végig, és simán mondva nagyon erős és nyers film volt szerencsére végig ahogy én kivettem elsőre a látottakat, bemutatta a lényeget elmondta amit akart rendesen és konkrétan és nem ment át mindenféle direkt finomkodásba, mert ez éppen jobban festett a vásznon mint a valódibb realitás. És ezen túl szerencsére még külön tetszett az is hogy a történet igyekezett megfogni az adott háborús problémát megfogni, mind a külföldi mind a hazai ott élő állampolgár szemszögén át egyszerre nagyjából egyformán szerencsére és rendesen meg jól, bemutatni jobban azt a bizarr felfordulást ami ott lezajlott végül. Szóval mindent egybevéve nekem kellemes csalódás volt a film erős és konkrét ábrázolással és nem egyoldalú látásmóddal, ami segített megérteni mind a 2 oldalt ebben a történetben az újságíró és a segítője szemszögén át láttatva a helyzetet. Úgy hogy mindenképpen érdemes megnézni a filmet és próbát tenni vele , mert nekem személy szerint jól működött még ha nem is nézném meg állandóan mert ahhoz kicsit erős talán a történet, de néha érdemes elővenni és megnézni szerintem mindenképp.


Siralomház - Vélemények

2024-05-19 18:44.03
Tegnap jutottam hozzá DVD jelleggel ma néztem meg újra mert mikor megláttam rémlett a címe eléggé, és akkor jutott eszembe hogy valaha még talán állami tv-n láttam sok évvel korábban végig. Szóval ma megtudtam nézni és így újra nézve most is tetszett a történet de igazán, mert azon túl hogy jogi thriller több szinten is mozog próbál szembenézős film lenni a családi múlt kapcsán és egy ilyen kicsit paradox esetet is bemutat hogy milyen olyan valakit védeni a jog előtt, aki része a családunknak de csak befeketítette a családi vonalat és rossz emlékeket hagyott maga után jobban nem mást, és persze kitér a hagyományos Délvidéki Amerikai fajgyűlöletre meg a Klános jellegre is rendesen viszonylag . Szóval több síkon mozog a film szerintem elég jól a lehetőségeihez képest , és bár én nem olvastam az eredeti azonos című Grisham regényt de ismerem az író munkásságát és talán erre a könyvre is szánok időt ha módomban áll. Úgy hogy mindent egybevéve nekem tetszett a film talán nem hibátlan de mindenképpen jó és kellemes csalódás volt, nem baj hogy újra láttam és megint megélhettem ezt a jobbféle minőségibb film élményt személy szerint .


Csodálatos fiú - Vélemények

2024-05-19 18:33.26
Én nem régen láttam teljesen véletlenül és aztán olvastam el a könyvalapot is : [link] , és hogy is mondjam simán a maga módján nyers és lényegre tapintó regény volt a drogokról a függőségről és arról, hogy ez a fajta csapás mekkora próbák és kihívások elé állítja a családokat meg a szenvedő alanyokat is attól függetlenül hogy ki miért kezdte el használni. És mindent egybevéve nekem a laikusnak aki eddig soha nem élt semmilyen droggal és remélem soha nem is fogok , egy elég komoly és realista képet adott arról hogy mi is ez a folyamat meg ördögi kör amiből nem lehet csak úgy varázsütésre kiszállni kicsit sem, és amit olvastam az konkrétan elborzasztott és kérdéseket adott nekem hogy ha én is családapa lennék tudnám ezt bírni ép ésszel meg lélekkel jobban ? mert bár családos se vagyok de nem tudom bírnám e úgy mint a főhős fiú apja bírta kisebb nagyobb hullámvölgyekkel szó szerint. Úgy hogy így elsőre nekem jófajta történet volt persze bár csak ne esett volna meg de ettől függetlenül érdekes és tanulságos volt az biztos, érdemes volt időt fordítanom rá személy szerint úgy gondolom elsőre.


A halálkártya - Vélemények

2024-05-18 21:02.13
Én is ma tetem egy próbát a filmmel érdeklődő jelleg miatt, hogy is mondjam kicsit ingázó lett inkább jobban. Mert voltak olyan részek amik valamennyire ijesztőbbek voltak de azért ettől függetlenül kicsit felemás lett ilyen sablon szinten ment a dolog, hogy próbált ijesztő meg meg látványos is lenni úgy ahogy sikerült is ez tény de azért a messze legjobbtól meg a tökéletestől eléggé esett így is. Szóval maga a film felemás hullámzó inkább nem rossz annyira de ha valaki nem látja, és kiesik az életéből akkor sem veszít vele sokat jobban szerintem legalábbis.


The Right Stuff (sorozat) - Vélemények

2024-05-18 20:55.33
Én nem rég láttam kíváncsiság miatt jobban, mert korábbról ismerem a témáját az alapregény miatt is amit Tom Wolfe írt Az Igazak című könyvében és a belőle készült 1983-as azonos című film végett is ami szintén nem lett rövid, majdnem 3 óra 20 perces simán mondva szóval a témát nem a semmiből kaparták össze de ennek ellenére is valahol felemás lett a sorozat akaratlanul is. Mert bár érdekes volt mint sorozat az igaz de ez a sok mese meg direkt túlzás amit belevittek és ezt az epizódok elején már mindig jelezték végig, azért nekem kicsit rontotta az összképet a látottak terén de ettől függetlenül mint néznivaló érdekes volt nem tökéletes de érdekes, és megmutatta még a mai fiatalabb generációnak is hogy az űrhajós program is járt valaha kezdő jellegben meg gyerekcipőben hosszú ideig. Mielőtt jött volna az Apollo program meg a nagy holdra szállás korszak idővel évekkel ezután, úgy hogy mindent egybevéve nem volt rossz sorozat de azért hibátlan se volt teljesen megnézni meg lehetett amit akart nagyjából adta a nézők felé, és még ha nem is teljesen hibátlan de érdekes próbálkozás volt ezt elismerem mindenképp.


Szomália kalózai - Vélemények

2024-05-10 08:12.05
Én tegnap láttam nem volt olyan rossz szerintem így elsőre, persze azért nem is éppen az átlagon felüli jelleg teljesen de mint egy sima jelleggel megnézhető és nézőbarát bemutatása annak az eléggé áldatlan állapotnak ami Szomália földjén lezajlik , már eléggé hosszú ideje és amin talán idővel lehet valamit változtatni ha sikerül odáig elvinni a dolgokat bármiféle módon vagy módszerrel. Minden esetre nekem a bemutatásmóddal a nagyon személyes egyes szám első személyes jelleggel nem volt gondom nagyon, mert amit akart azt megmutatta és bemutatta nem tudom a filmben mennyi volt a felhigított finomkodóbb jelleg , mert úgy sejtem azért volt de mindent egybevéve nekem nem volt nagy csalódás elsőre igazán. Minden esetre nekem átjött a film nem tökéletes az igaz de amit akart azt megmutatta és bemutatta és adott egy érdekes körképet Szomália kapcsán, ami megmutatja hogy ott is akadnak normális emberek és nem mindenki puskával a vállán az óceánt rója és hajókra vadászik merő szórakozásból és hobbiból .


A végtelen szerelmesei - Az Apollo-program - Vélemények

2024-05-05 18:55.00
Nem rég értem a sorozat végére és szerencsére jó volt kellemeset csalódtam benne, egy viszonylag jól megalkotott képet adott az Apollo programról és annak szinte minden rétegéről és jellegéről ami fontos és igazán kiemelkedő volt. Tetszett a bemutatásmód a történetvezetés is és a színészi választás is jól sikerült és szerencsére eléggé, érthetően lett levezetve a történet nekem legalábbis mindenképp. Úgy hogy simán mondva tetszett amit láttam érdemes volt megnézni mind a 12 részt és nem bánom a rászánt időt, mert adta amit akart érthető is volt érdekes is volt és lekötött végig szinte úgy hogy megérte megnéznem de igazán.


Szellemirtók - A borzongás birodalma - Vélemények

2024-04-28 15:40.43
Én tegnap láttam moziban és hát olyan lett amit sejtettem kellemes csalódás nagyobb szinten, ami lekötött adta amit reméltem hogy kihozhat magából de igazán , és végig lekötött és adta a korábbi részek jellegét és élvezeti értékét amit megszoktam személy szerint . Szerencsére az új színészgárda akik megoldották a generációs szakadék kérdését 3 éve most is jól működtek, és persze a bejáratott már korosabb klasszikus eredeti színészek is jól adták régi szerepüket, kicsit mérsékeltebb öregesebb jellegükkel is érthető módon. És persze maga a történet is szerintem a filmben megállt amennyire tudott és akart és volt olyan jó mint a korábbiak, elég misztikus volt elég jól ki lett bontva valamennyire és elég rossz szándékú is volt épp úgy mint az elődei, szóval mindent egybevéve kellemesen csalódtam ebben a negyedik filmben is szerencsére és remélem ha lesz esetleg folytatás akkor azt is jól megtudják oldani, és nem csapják össze csak azért mert hű de fontos minél előbb leforgatni jelleggel készül el simán mondva a dolgokat.


Megtorlás (2023) - Vélemények

2024-04-24 17:51.08
Én ma láttam elsőre úgy hogy a korábbi Spanyol eredetijét is megnéztem előtte: [link] , ami egy felirat anyagban Az Ismeretlen címet kapta és nagyban hasonlít erre a filmre elég rendesen. És így ismerve mind a 2 filmet hát nem is tudom rögtön érdekes darab volt, nem egy mindent felülmúló csoda de azért nem is nézhetetlen szerencsére. Inkább csak ugye sablonos egy ponton belül akaratlanul is de azért ettől függetlenül valamennyire megtudott lepni, ez a film is meg az eredetije is viszonylag több esetben még ha nem is mindig minden ponton de ettől függetlenül mint film jó volt elműködött nem volt hibátlan de működött viszonylag jól. A történet és a szereplők terén is viszonylag kellemeset csalódtam még ha nem is volt teljesen maradéktalan az élmény de lekötött, adta amit akart végig is tudtam nézni és nem éreztem azt hogy rémes lett volna a végeredmény nagyobb szinten. Minden esetre inkább azt mondanám hogy mind a 2 film erős középmezőnyös darab, nem rossz nem is túl tökéletes de megnézhetőek az eredeti is meg ez is szerencsére még ha nem is az a rongyosra bámulós film teljesen, de nem is pocsék vagy nézhetetlen amennyire akart lekötött és adta amit akart többet nem is gondoltam bele jobban még nézés közben sem, és emiatt nekem nincs is sok bajom a filmmel így elsőre igazán.


Halálos iramban 10. - Vélemények

2024-04-24 17:38.15
Én is átestem ezen a filmen idővel ahogy tudtam, és hol is kezdjem nem vártam tőle sokat és jól ismerem azt is hogy a lehetetlenségek nagy skáláján, ez a széria jó ideje már a nagy szinten mozog kitartóan és ebből a szintből itt sem engedtek igazán. De ettől függetlenül mint látványmunka nem volt rémes szerencsére , persze nem is vártam tőle túl sokat de azért elvitte a dolgát viszonylag jobban a történet nos olyan mint a legtöbb rész mostanában kicsit sémás de azért elműködött, a szereplő csapat nagyobb részt elvitte amit vállalt még ha az eléggé felemás volt akkor is a főgonosz Jason Momoa meg hát érdekes volt valahol. Mert értem a motivációt a maga keretein belül de itt enyhén színpadias lett és kicsit túlzásba ment át félig meddig eléggé szerintem, minden esetre így elsőre nem volt rémesebb a legutóbbi filmnél meg jobb sem amit akart vinni azt elvitte , nagy viszolygásaim nem voltak a film közben és ha nem is bámulom rongyosra eseti alapon ezt a részt sem esetleg egy dolog de érdekelt és megnéztem, és amennyire akart átment nálam nem egy nagy csoda igazán de azért elműködött a maga szűk terepén és lekötött nagyobb szinten. És kíváncsi leszek a zárásra is mert ugye a vége ennek is nyitott mint a legutóbbi Mission Impossible film, esetében is lett szóval kíváncsi leszek a lezárásra mindenképp.


Kaktusz virága - Vélemények

2024-04-21 18:35.57
Én nem rég láttam a Duna tv-n és nekem is kellemes élmény volt elsőre szerencsére, egyszerű itt ott kicsit fordulatos romantikus film ami nem esik át nagy túlzásokba és eléggé földhözragadt de ennek ellenére nem válik unalmassá. És attól függetlenül hogy nem mai darab még most is tudott működni és adta amit kellett a történet terén is szerencsére , meg a színészi munka is megtette a maga részét mert jó színészek lettek jó szerepekkel megoldva. Szóval mindent egybevéve kedvelem a filmet eléggé nagyobb szinten, adta amit vállalt lekötött tetszett is és nem bánom a rászánt időt és persze a magyar hangsáv is tetszett színvonalas munka lett szerencsére.


Meg - Az őscápa - Vélemények

2024-04-21 18:26.10
Ma délután szántam időt erre a nagy látványpékség filmre mind a 2 rész erejéig , hát elsőre nem is volt rémes még a blődli megoldások ellenében sem igazán. Mondjuk én direkt nem is akartam ehhez a filmhez nagy túlzó elvárásokat tenni kicsit sem, mert ugye maga Jason Statham is olyan hogy ő szeret egy bizonyos jellegig elmenni a filmjeiben és ő onnan nem is akar többet ki erőltetni magából, és ennél a filmnél is csak ezt tette nem többet és ilyen szinten nézve még a maga túlzó lehetetlenségeivel is, elműködött mind a 2 rész mint látványmunka és akciógyűjtemény egy csomagban levezetve de nagy mennyiségben. Szóval alapszinten véve nem volt rossz a film és bár ezt az alapjelleg nem sejteti de ez is rendelkezik némi irodalmi alappal : [link] , amit még nem olvastam de a wikipédia szerint ez az alapregény további 7 folytatással van megtoldva amiből a 2. regény jött ki a folytatás film végett. De mindent egybevéve érdekes volt mind a 2 film a maga egyszerű síkján és jellegében , nem éppen hibátlanok de megnézni meg lehet őket ha valaki sima filmre vágyik nagyobb túlcifrázott történet nélkül


A vezércsel (sorozat) - Vélemények

2024-04-16 18:08.37
A közelmúltban volt módom belefutni a regénybe: [link] , ami alapjában véve kellemes csalódás volt szerencsére és ahogy tudom alapjában véve valóság alapú mese konkrétan. Mert elvileg a regénybeli karakter alapja egy Keleti régióban született orosz sakkozó nő volt aki már évtizedek óta nincs az élők között, és ahogy hallottam attól függetlenül hogy mese a történet volt valami pereskedés egy formai részlet miatt ami egy ma is élő sakkozóhoz köthető aki epizodista jelleggel lett említve, és olyat mondtak volna ami nem volt teljesen reális mint kijelentés igazán. De ezen túl mint könyv jó volt tetszett pedig nem vagyok valami nagy sakkos de ettől függetlenül lekötött, és a sorozat is tetszett amit a könyv után láttam felirattal, mert hogy nincs hazai szinkronja semmilyen szinten konkrétan. És a sorozat is lett szerencsére olyan jó mint a könyv is volt és adta amit akart rendesen gond nélkül, eléggé jól ki lett bontva és le is lett vezetve rendesen szerencsére . Úgy hogy mindent egybevéve kellemes csalódás volt mind a regény mind a sorozat egyformán, és nem volt rossz élmény mint könyv és sorozat mert adta amit akart és lekötött érdekes sokrétű történet volt , ami megérte a rászánt időt és nem bántam azt hogy elolvastam és megnéztem magamnak .


Fatima (2020) - Vélemények

2024-04-07 18:39.02
Én ma délelőtt láttam először hát jó volt nagyon tetszett, mert nem egy látványdarab igazán csak egy több mint 100 éves már csodának titulált fura esetnek a sokadik filmes bemutatása, mivel ahogy az oldalon is láttam más filmek is foglalkoztak ezzel az esettel. De ettől függetlenül tetszett amit láttam mert elmélyült film volt szólt is valamiről érdemben, a megvalósítás is tetszett a történetvezetés is jól volt megoldva és a bemutatásmód is simán jó volt és érthető nem volt túl cifra vagy más efféle. Szóval kellemes csalódás volt nagyobb szinten jó volt megnézni és le is kötött végig, szóval nem bánom a rászánt időt mert érdemben is jó film amivel érdemes próbát tenni.


Aquaman és az elveszett királyság - Vélemények

2024-04-06 21:28.50
Én nem rég láttam úgy hogy megnéztem az első részt is kicsit nosztalgia kicsit összkép miatt jobban, és így képregényfilmes meg DC jellegnél nem volt rossz szerencsére persze nem is hibátlan de azért eltudott menni amerre épp akart szerintem. És azért éreztem azt is hogy attól függetlenül hogy egy folytatás darab azért szemezgetett máshonnan is , egy kicsit a Thor 2-ből is valahol merített rendesen meg a Fekete Párduc 1-ből is szerintem vet át dolgokat ötleteket és elképzeléseket, de ezen túl lépve azért így elsőre nem volt nagy csalódás nem is akartam túl sokat bele vizionálni egy efféle filmbe igazán, és talán emiatt is tudott mint látványmunka és DC film elmenni nálam nagyobb gond nélkül személy szerint. Maga a film nekem nagyjából komplex volt és összetett Jason Momoa eléggé jól adta a bevett hős szerepet, és maga az egész film úgy nagyobb szinten egyben volt a maga meseszerű keretei meg dolgai között így elsőre. Szóval mindent egybevéve kellemesebb csalódás volt ez az záró darabja ennek a sajnos idővel elkapkodott és néhol, összecsapott DC filmes univerzumnak ami annyira mindenáron sietni akart a dolgokkal hogy végül a kapkodás ölte meg az egész elképzelést nagy bánatomra, pedig nem lett volna rossz széria ez csak hát maguk a körülmények véreztették ki az egész elképzelést nagyobb szinten sajnos .


A kis hableány (1989) - Vélemények

2024-04-03 15:46.04
Hirtelen kedvem támadt ehhez a szériához nem rég , és tegnapról mára megnéztem ezt a klasszikus kezdő darabot a 2 sima filmes folytatását , és a tavaly kijött újrázás kísérletet is aminek maximum csak a hírét ismertem jobban személy szerint. És így mai szemmel látva a régi animált trilógiát elég kellemes csalódás volt elsőre, mert ugye bár meséről van szó mégis de a maga terepén eltudott működni a nagyobb szinten laza dalolós tingli tangli módján amibe azért még némi komolyabb hangvételt is becsempésztek, hogy legyen benne némi mondanivaló is elvétve még ha kicsit is de legyen. És így nézve nem volt rossz elnézhető volt meg lekötött elég rendesen szerencsére és ezek után jött a tavalyi évben előkerült új film, ami már előre megkapta maga elő reklámját nagyobb részt amiatt mert ugye a címszereplő eléggé sötét bőrű volt korábbi rajzolt elődjéhez képest, és ezzel sok embert már előre megbotránkoztatott rendesen. De gondoltam adok egy esélyt annak is elfogultság nélkül és hát hogy mondjam nem volt rémes a film szerencsére , kicsit felemás volt azt én is elismerem de azért annyira rémes nem lett nagyobb szinten mert valahol a történet itt is eltudott működni jobban, a régi jelleghez való azonosulás is megvolt jobban de azért mert újító is lenni valamennyire és szerintem nagyjából megtalálta az egyensúlyt a régi meg az új irány között több szinten. Úgy hogy mindent egybevéve eléggé sokrétű volt ez a kitérő a hableányok felé mert kaptam nagyjából mindent nosztalgiát is, újdonságot is meg egy kicsit néhol ingázó filmszériát a filmek jellegében véve mi hogy sikerült megvalósítás terén, de minden esetre nem volt rossz amit láttam talán nem tökéletes de azért túl rossz sem volt egyik esetben sem szerencsére.


A menü - Vélemények

2024-04-01 18:26.48
Hát érdekes volt az már biztos nem rég néztem meg és nem is tudom kicsit nekem olyan az egész hogy a hatása alatt vagyok egy szinten belül, mert ez valahol értem mi akart lenni azon túl hogy egy fura eldugott helyen lejátszódó éttermes film érdekes helyszínnel és kicsit fura felépítéssel, de ettől függetlenül azért enyhén sokkoló is volt a film eléggé. Mert azért ez a nyers lealázós kritikai életszemlélet amit a Fiennes karaktere használt ami úgy valami sértett öntudatos felfogásból indul ki, az egy dolog de zen túl azért még így is tudott érdekes már néhol bizarr fordulatokat mutatni egészen a film végéig konkrétan, kicsit olyan volt mintha fel lett volna épphogy használva a tíz kicsi indián féle modell amiben, a séf számoltatja el azokat akik vagy így vagy úgy de problémát okoztak neki az életében. Minden esetre nem éppen átlagos elképzelés az biztos nem is túl komplikált film , de azért vannak benne nyersebb erősebb dolgok is és sok étel meg történet körítés meg egy nagyon is fura, már bizarr éttermi összetartás ami a végletekig tart szó szerint. Úgy hogy kicsit felemásan vagyok a filmmel de persze tetszett de azért enyhén sokkolt és kicsit ijesztő is volt , de nem volt rossz szerencsére nagyobb részt tetszett és nem volt vele komolyabb gondom elsőre igazán.


Szegény párák - Vélemények

2024-04-01 18:10.04
Hallottam már a hírét ennek a filmnek néhol pláne a legutóbbi magyar Oscar szobor miatt amit nekünk hozott, és gondoltam teszek vele egy próbát és hogy is mondjam meglepett rendesen az igaz. Mert nem éppen az a mindennapi darab amit csak úgy kivennék magamnak egy jóval fáradtabb jelleg mellett, ha nem annál azért több jóval ez inkább egy kicsit érdekes és fura művészfilm ami sokrétű valahol és úgy érdemes nézni ha az ember agya elég nyitott és koncentrációképes, ahhoz hogy befogadja azt a nagy és sokrétű kreativitást meg nyers ábrázolást amit a rendező összehozott elvileg maradéktalanul . Mert én is láttam már néha kreatív és nem átlagos munkákat nem is egyet de ez még engem is elgondolkodtatott, sok esetben hogy merre is akar menni meg milyen irányba de aztán azért félig meddig összetudtam rakni az összképet én is viszonylag jobban. Szóval mindent egybevéve érdekes film ami több szinten és többféle értelmezésmóddal van megalkotva , és ami vagy összeáll valakinek vagy nem szerintem minden esetre sajátos élmény volt és megérte a próbát elsőre, és nem bántam hogy megnéztem még ha nálam néhol felemás nyomot hagyott akkor is mert azért meglehetett nézni és le is kötött elég alaposan szerencsére.


Hogyan rohanj a veszTEDbe - Vélemények

2024-04-01 17:54.20
Én ma láttam a filmet elsőre de hírből már azért ismertem én is, de ma megtudtam nézni bővebb vágásban felirattal és hát igen eléggé ingázó film az igaz eléggé. Mert bár mint western paródia nem rossz szerencsére még ha nem is tudtam olyan sokat nevetni rajta végig, de azért voltak kellemesebb jobb pillanatai is szerencsére az alpári humor amit itt is láthatunk az meg hát nem több, mint a MacFalane féle sajátos humor része amit azért már megszoktam tőle érthető módon de még azt is elbírtam nagyobb gond nélkül. Úgy hogy alapjában véve nekem nem volt rémes első nézésre persze nem is tökéletes ez igaz de megnézni meglehet, eleve nem ültem be elé nagy elvárásokkal teljesen és emiatt is vagyok úgy vele hogy még ha nem is mindenben korrekt darab, de nem volt vele rossz film élményem és nem bántam a rászánt időt amit elvitt .


Ted (sorozat) - Vélemények

2024-03-31 19:41.13
Érdekes sorozat volt eléggé de igazán ma láttam adagokra vágva, bár nem ismeretlen a téma mivel a mozifilmekkel már volt dolgom előzőleg szóval azért eléggé ki ismertem, a füves mackó kitalálójának néhol bizarr humorát ami a nyers jellegére is elnézhető számomra legalábbis. És ilyen szinten ez a sorozat se vallott szégyent kicsit sem, ugyan az a nyers sima szókimondó kifigurázós humor fut végig itt is mint a filmekben csak itt a jóval régebbi dolgok, vannak kifigurázva, és nem a 2000 utáni világ és a dolgai kerültek a terítékre. De ettől függetlenül nem volt vele bajom mert bár néhol bicskanyitogató a humor de mégis lekötött rendesen, és nem volt unalmas vagy egysíkú úgy hogy örülök hogy megnéztem végig magamnak.


Jó estét nyár, jó estét szerelem - Vélemények

2024-03-30 19:52.18
Nem rég olvastam el magát az alapregényt: [link] , ami ugye alapból a valóságból indul ki és egy mese szintű bemutatással élve mutat be egy történetet, egy javíthatatlan és rossz szándékú szédelgő és szélhámos kapcsán aki szinte a csillagokat is lehazudja a helyéről amiatt hogy ha csak, néhány napra is de többnek képzelje magát mint ami valójában a személyiségét tekintve. És hát a regény eléggé olvasóbarát volt könnyen lehetett vele haladni és tudott menni a maga történetén belül elég jól és nagyobb gond nélkül, és miután ma végeztem a könyvvel is jöhetett a film is mind a 2 résszel együtt amire fel lett vágva. És hát attól függetlenül hogy tv-film volt jobban kellemes csalódás volt elég jól összerakták és a könyvet is, elég rendesen vissza adta nagyon sok szinten szerencsére és nagy örömömre . Úgy hogy simán mondva jó volt a film is igazán, a maga egyszerű és sima történetvezetésével és a könyvet is szerettem mikor olvastam mert az is volt olyan érdekes mint a film, úgy hogy kellemes csalódás volt mind a 2 jelleg nekem legalábbis és nem volt, gondom azzal hogy átmentem ezen a történeten is végül .


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk